Hoera! Marleen is 21 geworden!
En of dat je hier een bijzondere verjaardag hebt!
Papa had als eerste gebeld om samen met Wim en Bram voor me te zingen. Verder heb ik allemaal super lieve smsjes gehad en de kaartjes die zijn mee gegaan. Super bedankt allemaal!
Om 7.00 was onze wake up call alweer, en om 8.30 vertrokken we. Dit is de eerste dag dat we echt met het reisgezeldschap op pad gingen. Het is een leuke groep met veel verschillende mensen.
Als eerst gingen we naar een haventje waar je over een marktje kon lopen en van die typische Afrikaanse troepjes kon kopen. Willy was voor de verandering weer eens haar zonnebril vergeten, maar gelukkig hadden ze ook zonnebrillen op het marktje. Willy zag een bril liggen en zette deze op, en zowaar stond de eerste bril meteen! Ze vroeg het ook nog even aan de verkoper, natuurlijk zei deze meteen ja. Willy dacht eens kijken of hij echt zo eerlijk is en zette de meest grote rode en afschuwelijkste zonnebril op, en vroeg aan de verkoper hoe de bril stond. De verkoper draaide zich om naar haar en schrok zich rot toen hij Willy met het rode gevaarte op haar neus zag, waarop hij zei dat de bril toch wel erg groot was... Dus jullie kunnen alweer merken Willy is in the house. We hebben daar ook nog iets gedronken.
We vervolgde de rit met een panorama route langs de kustrichting de pinguïns. Wij dachten dat de pinguïs lekker op het strand rond dartelde waar wij gewoon tussen zouden kunnen lopen en zonnen. Maar dit was iets anders, ook weer lekker touristisch achter de hekjes. Maar dat heeft wel weer leuke plaatjes op gelevert.
Daarna gingen we richting Kaap de goede hoop, ook een erg mooie route. We gingen in een soort park waar ook wilde dieren leven. Na een tijd in het park te hebben door gebracht hadden we de moed al opgegeven, we hadden alleen nog een uit de kluiten gegroeide marmot gezien en een Afrikaanse bergmuis. Tot we op de terug weg toch nog onze familie zagen, een hele kudde Bavianen met wat kids. Daarna reden we terug naar ons volgende prachtige hotel, een echt NH hotel om wel te verstaan. Het is allemaal weer super netjes en alles ziet er goed uit! Lekker zwembadje en jacuzzi erbij, hier hebben we alleen weinig aan deze zijn namelijk buiten en zo warm zijn de Afrikaanse winters ook nou weer niet. En Marleen kan alleen maar zeuren dat het hier zo koud is, terwijl Willy toch ook echt een kou kleum is.
Maar we zullen het hier zeker kunnen gaan uithouden de komende twee dagen (nou ja nachten dan).
*De foto's volgen nog, we moeten op het budget letten en zo goedkoop is internetten in het hotel niet, mochten we morgen op tijd terug zijn zullen we dan de foto's erop zetten.
Welteruste allemaal liefs,
Willy & Marleen
Zozo de dames leven zich weer uit in den vreemden,
misschien morgen een inet cafe opzoeken daar zal het bloggen en up loaden vast goed koper zijn.
Pa heeft genoten met Bram vandaag lekker de mannen onder elkaar, wel vond Bram het vreemd dat oma er niet was.
Gr kussie en drukkie ons
Gefeliciteerd nog Marie! Leuke en aparte verjaardag zo!:) leuk dat je ons ook nog even hebt gezien haha leken ze op ons?
Xxx Wesley & Suzanne
Hoi Stoere Meiden,
Morgen wel foto's met jullie op.
Tip.....gewoon brutaal er tussen gaan staan. Maakt de vakantie nog spannender..........., liefst een foto waarbij jullie tussen een van de big 5 staan.
Hallo dames, wat een superleuk blog! Echt leuk om te lezen. Volgens mij vermaken jullie je wel!!! Heel veel plezier ennuh ook vanaf hier: nog gefeliciteerd Marleen! Ciao! Sophie
Hey Leennie en Willy,
Wat een super verjaardag zeg! Echt geweldig! Blij dat jullie toch nog wat dieren hebben gezien! Zonde van zo'n mooie rondreis als ze allemaal verstoppertje spelen!
Mis je wel hoor Leennie! Maar ben super blij dat je het zo naar je zin hebt daar!!
Lees elke dag even je blog, zo leuk!!
Dikke -xXx-
nou volgens ons vermaken jullie je prima daar
en ja wat internet kosten betreft zijn ze daar natuurlijk ook al achter daar verdienen ze goud geld mee
veel plezier voor vandaag